ÅRSBOKEN 12 MÅNADER

Bild

ÅRSBOKEN 12 MÅNADER

Årsboken 12 månader

Årsboken 12 månader startade i mars som ett parallellprojekt till musikalen I Ljus & Mörker. Musikalen inspirerar människor till en gemenskap och att uttrycka stora frågor genom teater, dans och musik. Årsböckerna samlar människor av olika intressen, åldrar och härkomst kring att uttrycka samma teman som i musikalen men i bild och korta texter.
12 stora handgjorda böcker håller nu på att fyllas med berättelser i ord och bild om vad som ger gemenskap och glädje och tankar om framtid såväl den personliga som den gemensamma. Böckerna innehåller också berättelser som beskriver att vi lever under olika livsvillkor och önskan om att ge utrymme och respektera varandra.
Nu när detta skrivs är det över 20 grupper som arbetar tillsammans i kamratcirklar genom Studieförbundet Vuxenskolan och nästan 300 sidor av 365 är fyllda. Allt kommer att visas i utställningsform i egna utställningar men också på musikalens spelplatser.

Foto/fisketävling!

Välkommen med dina bidrag och som publik!

Under juli månad kommer det att vara en fototävling om bästa fiskebilden med utställning på övervåningen i Kraftstationen 6-20/7.

Prisutdelning och underhållning av Håkan Nilsson 21:a juli.

Se ytterligare information genom att klicka här!

GUD VAMPYRER ANDAR

vampyrer

Gud Vampyrer Andar
En spännande dag på Kraftstationen i Ljusne.
30 september kl.13-16
Utställning av:
Christina Hedlund
Anna Lindkvist Adolfsson
Ann-Caroline Breig

Videokonst
Graffitirally med konstnären UNIK

Panelsamtal om andlighet i konsten med
Krister Bohman, präst och Lars Nylander, konsthistoriker.

Servering av Evas Café